За нас

AzStyle.bg е онлайн магазин за личности, които държат на стила и елегантния външен вид.

  Стратегията ни :  достъпни за всеки клиент цени, разнообразие от елегантни, стилни и артистични модели, които да носят удоволствие и родост на нашите клиенти и хората  около тях. Искаме да Ви предложим широка гама от облекла, кaто всички до един да отговарят на името ни A-Z STYLE . Искаме да дадем възможност на нашите клиенти да бъдат добре изглеждащи всеки ден и всяка вечер, като ще се опитаме това да се случи на най-ниските възможни цени на българския пазар.

Продуктите са закупени от различни чужди доставчици и от български предприятия, които реализират производствени серии на известни световни марки  в България и носят високо европейско качество. 

Тук ще намерите облекла, подбрани от водещи световни марки, като: Le full, OUI, Roy Robson, Naf Naf, Isabella Rossati, Orsay, Austin Reed, Adidas, Lee, Wrangler, ORSAY, Caractere, My time, Elena Miro, Jaeger,

Обувки и аксесоари  на Fornarina, Nike, Adidas, Reebok, Converse, Cesare Paciotti, Victor &Rolph, Marni, както и на наистина стилни и качествени, но не така известни марки.

AzStyle.bg ви предлага богат избор от налични продукти. Oт гледна точка на дизайн и цветове, без да е необходимо да се правят компромиси, когато става дума за материали и функционалност.

Стоките, които предлагаме са внос от страни членки на Европейския съюз, като Германия, Италия, Холандия,  както и от Англия, USA  и Турция, както и произведени за тези страни в България облекла.

За сигурност на нашите клиенти, всички пратки са с право на преглед, тест и безплатна доставка до офис на Еконт при закупени продукти на стойност 60лв.

Имате възможност да върнете всеки закупен от нас подукт в срок от 14 дни, при  описаните в сайта ни условия.